Kolekcionarima su muški satovi ponos

Hvala što ste me pronašli i kontaktirali jer muški satovi su moj ponos. Jako sam sretan što vam mogu pokazati svoju kolekciju Darwila. Stvarno želim da se Darwil vrati u život.

Mislim da je sam logo prekrasan kad su ti muški satovi u pitanju. Ta kruna sprijeda i orao s donje strane naglašavaju njezino veličanstvo i volio bih da tako i ostane. Sjećam se da su ti simboli imali veliki utjecaj, jer ste odmah prepoznali koliko je sati. Riječ je o originalnom izgledu po kojem se Darwil odmah prepoznaje, a ovaj logo čini mi se kao pečat njihove kvalitete.

Kolekcionarima su muški satovi ponos

Svi ovi muški satovi koje imam bili su bez ambalaže. Ali znam im ambalažu. Baš sam jučer, pretražujući internet, vidio da jedan moj kolega prodaje originalno pakiranje sata Darwil. Odlučio sam pisati da kupim ovu kutiju. Kutija je plave boje sa natpisom Darwil. Unutrašnjost je podstavljena tako da je sat mekan i topao. Sat se stavlja na malu podlogu, gdje se fiksira da se ne ošteti.

Nisam vidio njihove oglase u novinama ili na TV-u kad su njihovi muški satovi u pitanju. Znam samo da njihov logo i natpis vidim kod raznih urara. Ne vidim ih nigdje drugdje. Ako će se krenuti s novom proizvodnjom, znam da je vrlo važno da se puno više učini na ovom području oglašavanja. Puno razgovaramo s prijateljima. I baš smo nedavno sjedili u društvu kad mi prijatelj reče: “Opet si već na satu”. S prijateljima razgovaram ili o vremenu ili o satovima jer su mi muški satovi jako bitni.

Sve o čemu pričam sa svojim prijateljima samo su pozitivna sjećanja na Darwila. Otkrio sam da gotovo svatko od 30 godina poznaje Darwil sat. Znaju da je to bio dobar, kvalitetan švicarski sat. Apsolutno! Sama činjenica da ih imam najviše u kolekciji može to potvrditi. Također, da mi se nude i neki drugi muški satovi i da su u istom cjenovnom rangu, uvijek iznova biram Darwin.